Danslessen in BredaDanslessen in Capelle aan den IJsselDanslessen in RotterdamDanslessen in Schiedam
Home
Docenten
Danslessen
Lesrooster
Proeflessen
Prijslijst
Inschrijfformulier
Nieuwsbrief
Agenda
Workshops
Shows/Demonstraties
Foto's/Video's
Salsafestivals/Congressen
Links
Contact
English version


F.A.Q.s - Veelgestelde vragen

Kan ik me ook inschrijven als ik geen danspartner heb?
Ja, ook zonder danspartner kan je bij ons op Salsales komen. Als er een tekort aan mannen of vrouwen is vragen we cursisten uit andere cursussen met hetzelfde of een hoger niveau te komen bijdansen. Bovendien wisselen we tijdens de danslessen ook van partner, zo dat alle cursisten met elkaar dansen.

Waarom word er in de Salsalessen van partner gewisseld?
Bij het Salsa dansen is het belangrijk dat mannen goed leren leiden en vrouwen goed leren volgen. Als je tijdens de lessen ook met andere danspartners danst word je scherper in je reactie op je partner. Want elke man leidt anders en elke vrouw volgt anders. Als je alleen maar met een partner danst wen je aan zijn/haar manier van dansen, maar ook aan zijn/haar fouten. We zorgen er uiteraard voor dat je als koppel ook genoeg mogelijkheden hebt, om met elkaar te dansen.

Hoe kan ik een gemiste les inhalen?
We proberen elk niveau van de Salsacursussen meerdere keren per week aan te bieden. Zo heb je de mogelijkheid een gemiste les op een andere dag van de week in te halen. Ook is het mogelijk een gemiste les op je eigen lesniveau bij een andere locatie in te halen. Geef minimaal een dag van te voren aan op welke dag en tijd je de gemiste les wilt inhalen door ons te mailen of te bellen. Gemiste lessen kunnen alleen maar gedurende dezelfde cursusperiode ingehaald worden en kunnen niet worden meegenomen naar een volgende cursusperiode.